Földed már van. És talajod?

Talajegészség Konferencia

Ismerd meg az egészséges talaj nyújtotta előnyöket - tanuld el a csökkentett menetszámú művelés, a takarónövény technológia és a tápanyag-gazdálkodás trükkjeit hazai és nemzetközi kutatóktól és gazdáktól!
2017. november 16-án első alkalommal rendeztük meg a Talajegészség Konferenciát hazánkban, amelyen 260 vendég hallgatta végig 18 előadó prezentációját.

Az egészséges talaj = egészséges növény egyenletet mindannyian ismerjük, és bár az utóbbi időben egyre több figyelmet szentelünk a talajaink megóvásának és megújításának, a konkrét lépések és a követendő példák még hiányoznak. Első alkalommal megrendezésre kerülő konferenciánkkal ezen kívánunk változtatni.

A Talajegészség Konferencia az első ilyen témájú összejövetel hazánkban. 2017-benn 18 szakértő – gazdálkodó, kutató, szaktanácsadó és oktató – számolt be a talajra alapozott gazdálkodással kapcsolatos legújabb eredményeiről, tapasztalatairól. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a magyar mezőgazdaság véleményvezérei és innovátorai mellett 2 amerikai és 1 francia előadó is tiszteletét tette.

Ha többet szeretnél megtudni a 2017-es összejövetel eredményeiről, valamint nem szeretnél lemaradni a 2018. novemberében megrendezésre kerülő 2. Talajegészség Konferenciáról, akkor látogass el a konferencia hivatalos weboldalára: https://www.talajegeszseg.hu/